МЕНЮ
Кошница

Вътрешни WiFi камери

Kамера за видеонаблюдение IP 100, Wi-Fi Kамера за видеонаблюдение IP 100, Wi-Fi
-49 %
IP камерата е иновативно устройство с помощта, на което може да наблюдавате вашия дом на 360°, докато сте на работа или просто на почивка.  IP камерата за видеонаблюдение се свързва дирекно към вашия смартфон и изпраща известия и картина със стрийминг на случващото се в момента. Камерата може..
97,00лв 49,90лв
LED крушка, бебефон LED крушка, бебефон
-36 %
Смарт Крушка Бебефон с WiFi, Full HD 1080p, Двупосочно Аудио, Управление от Телефон, Нощно Виждане, Слот за Микро СД карта и Лесна Инсталация. Характеристики:2.4GHz WiFi връзка с камерата от всяка точка на света. Управлявайте камерата директно от телефон или компютър. 1080p Ful..
77,00лв 49,00лв
WIFI камера в LED крушка WIFI камера в LED крушка
-36 %
Панорамна Wifi камера с иновативен дизайн на LED крушка, ъгъл на видимост 360°, вграден микрофон и слот за SD карта. Може да се използва за скрито видеонаблюдение, наблюдение на персонала, контрол на клиентите в търговски обекти, контрол на качеството на обслужване. Видеокамерата работи в дневен и н..
77,00лв 49,00лв
Безжична Wi-Fi камера с две антени Безжична Wi-Fi камера с две антени
-23 % Няма наличност
Безжичната IP камерата е иновативно устройство с помощта, на което може да наблюдавате вашия дом на 355°, докато сте на работа или просто на почивка. IP камерата за видеонаблюдение се свързва директно към вашия смартфон и изпраща известия и картина със стрийминг на случващото се в момента. Камерата..
72,80лв 56,00лв
Камера бебефон със сензор за движение Камера бебефон със сензор за движение
-49 %
Камерата е супер иновативен, умен и висококачествен бебефон.Свързвате го с Wi-Fiи можете да го наблюдавате и управлявате на живо през телефон, таблет или компютър от всяка точка на света.Детектор за Движения и Звук, Автоматично Следене на Движения и Незабавно Телефонно ИзвестиеПри движен..
97,00лв 49,90лв
Показани са от 1 до 5 от общо 5 резултата на (1 страници)