МЕНЮ
Кошница

Вътрешни WiFi камери

Камера със сензор за движение, Нощно виждане Камера със сензор за движение, Нощно виждане
Ново -54 %
Свързвате го с Wi-Fi и можете да го наблюдавате и управлявате на живо през телефон, таблет или компютър от всяка точка на света.Детектор за Движения и Звук, Автоматично Следене на Движения и Незабавно Телефонно ИзвестиеПри движение или звук, Камерата ви алармира незабавно на вашия телефон, д..
97,00лв 44,90лв
Видео звънец, WiFi Видео звънец, WiFi
Ново -16 %
Mоже да се свърже в дома с WiFi и да се постигне двупосочна връзка между звънеца и мобилният телефон.  Когато посетителят натисне звънеца, звука се активира и камерата ще изпрати изображения в реално време и ще се обади на мобилният телефон. За достъп от мобилен телефон се ползва апликацията ..
104,90лв 88,00лв
Мини Камера с WiFi Full HD 1080p Шпионска Камера Мини Камера с WiFi Full HD 1080p Шпионска Камера
-35 %
Като на кино!Предлагаме ви безжична шпионска камера, малка, без звукова и светлинна индикация, Full HD резолюция 1080 p, за скрит монтаж в офиси, магазини, складове и др.Тази шпионска мини камера поддържа micro SD карта до 64 GB (не е включена в комплекта). При засичане на движение камер..
77,00лв 49,90лв
Wi-Fi камера за наблюдение на дома Wi-Fi камера за наблюдение на дома
-23 %
360° видимост означава пълна защита на дома: Двойната глава на двигателя позволява на камерата да се върти и да заснема пълен 360 ° хоризонтален и 96 ° вертикален изглед. Удароустойчивият дизайн и тихият двигател позволяват това вътрене да се случва плавно и безшумно.Ново, по-добро нощно виждане..
72,80лв 56,00лв
WIFI камера в LED крушка WIFI камера в LED крушка
-36 %
Панорамна Wifi камера с иновативен дизайн на LED крушка, ъгъл на видимост 360°, вграден микрофон и слот за SD карта. Може да се използва за скрито видеонаблюдение, наблюдение на персонала, контрол на клиентите в търговски обекти, контрол на качеството на обслужване. Видеокамерата работи в дневен и н..
77,00лв 49,00лв
Kамера за видеонаблюдение IP 100, Wi-Fi Kамера за видеонаблюдение IP 100, Wi-Fi
-54 %
Наблюдавайте дома или офиса си дори когато сте далече оттам. С IP камерата имате 360-градусова панорама във всяко помещение. IP камерата за видеонаблюдение се свързва директно към смартфона ви и ви изпраща известия и картина със стрийминг на случващото се в реално време. Предлаганата тук камер..
97,00лв 44,90лв
Камера бебефон със сензор за движение Камера бебефон със сензор за движение
-54 %
Камерата е супер иновативен, умен и висококачествен бебефон.Свързвате го с Wi-Fiи можете да го наблюдавате и управлявате на живо през телефон, таблет или компютър от всяка точка на света.Детектор за Движения и Звук, Автоматично Следене на Движения и Незабавно Телефонно ИзвестиеПри движен..
97,00лв 44,90лв
LED крушка, бебефон LED крушка, бебефон
-36 %
Не изпускайте от поглед вашето съкровище!Смарт-крушката бебефон, която ви предлагаме, е надежден асистент и денем, и нощем. Позволява ви да чувате и виждате всичко, като в същото време записва.Високотехнологичният помощник в грижите засича движение, приема и предава звук, съхранява инфор..
77,00лв 49,00лв
Показани са от 1 до 8 от общо 8 резултата на (1 страници)