МЕНЮ
Кошница

Комплекти за поддръжка

Комплект електрически компресор и метални фитили за гуми Комплект електрически компресор и метални фитили за гуми
Ново -24 %
Комплект електрически компресор с фитили за гуми.Комплектът включва лектрическа помпа, подходяща за автомобили, велосипеди, мотоциклети, камиони, топки и други надуваеми принадлежности.Електрическият компресор е с компактен дизайн, лесно преносим, високо ефективен, надежден и мощен. Изработе..
50,99лв 38,99лв
Комплект инструменти за интериор, 19 части Комплект инструменти за интериор, 19 части
-24 %
Комплект инструменти за интериор от пластмаса, подсилени със стъклено фибро влакно. Служат за по-лесно и прецизно премахване на облицовки, скоби, уплътнения, ключове, панели на вратите и др. на Вашия автомобил, без да ги повредите.Комплектът се състои от 19 части и включва лостове с различн..
55,00лв 42,00лв
Комплект инструменти за интериор, 5 части Комплект инструменти за интериор, 5 части
-24 %
Комплект 5 броя инструменти за тапицерията на автомобила, гумени уплътнения, лайсни и др. Инструментите са предназначени за улесняване на отстраняването и изваждането на тапицерията в различни видове автомобили. Произведени от висококачествена пластмаса и подсилени с фибростъкло. Доставят се в тек..
25,00лв 19,00лв
Комплект четки за почистване на инжектори и клеми Комплект четки за почистване на инжектори и клеми
-22 %
Този комплект четки служи за почистване на цилиндри, резби, втулки, тръби и други работни елементи. Четките са снабдени с блокировка и приспособление за бърза смяна на ръкохватката и удължителя. Изработени са от метал, месинг и найлон. Те са прегледно подредени в здраво куфарче подходящо за съхран..
88,00лв 69,00лв
Комплект 11 броя инструменти за тапицерията на автомобила, гумени уплътнения, лайсни и др.Инструментите са предназначени за улесняване на отстраняването и изваждането на тапицерията в различни видове автомобили.Произведени от висококачествена пластмаса и подсилени с фибростъкло. Доставят се ..
31,00лв
Почистващи четки за винтоверт  - 4 части Почистващи четки за винтоверт  - 4 части
-45 %
Предлагаме ви този уникален комплект за почистване от три четки за винтоверт.С тях можете да почиствате всякакви повърхности – фугите, килима, гумите, захабени съдове и др. С „Drill-Brushes“ достигате и до най-труднодостъпните места!Леки, лесни за монтаж, четките за винтоверт правят почиства..
36,00лв 19,90лв
Комплект за полиране и почистване от 24 части Комплект за полиране и почистване от 24 части
-15 %
С четките и гъби за винтоверт ще можете да почиствате всякакви повърхности - фугите, килима, гумите, захабени съдове и др. Можете лесно да достигнете и до най-труднодостъпните места!Изберете подходяща четка или гъба за повърхността, поставете приставката в патронника и затегнете. Пуснете бормаши..
47,00лв 39,90лв
Комплект за полиране и четки за винтоверт Комплект за полиране и четки за винтоверт
-53 %
В КОМПЛЕКТА МАШИНИТЕ СА ПРИМЕРНИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ ТЕ НЕ ВЛИЗАТ В КОМПЛЕКТА!!!!!!Комплект от 8 части за полиране със сменящи се подложки.Редовното полиране на вашия автомобил създава защитна бариера на боята срещу атмосферните условия.Могат да се използват за восъчна, полираща или запеч..
68,00лв 31,90лв
Комплект за полиране  на автомобил 11 части Комплект за полиране  на автомобил 11 части
-43 %
Комплект за полиране тип конус, състоящ се от 3 броя четки. Комплектът съдържа:5бр. полиращи подложки; 1бр. вълнена подложка; 1бр. подложка; 1бр. адаптер.Характеристики:Размери: 6 мм. (диаметър на дръжката), 28 мм. (дължина на дръжката) Диаметър широка част: ..
56,00лв 31,90лв
Комплект за полиране 3 части Комплект за полиране 3 части
-21 %
Комплект за полиране тип конус, състоящ се от 3 броя четки.Размери: 6 мм. (диаметър на дръжката), 28 мм. (дължина на дръжката) Диаметър широка част: 78 мм. Диаметър тясна част: 28 мм. Дължина на полираща част: 85 мм. Цвят: оранжев, жълт, син..
24,00лв 19,00лв
Комплекти за полиране на автомобил и фарове Комплекти за полиране на автомобил и фарове
-41 %
Комплект от 8 части за полиране със сменящи се подложки.Редовното полиране на вашия автомобил създава защитна бариера на боята срещу атмосферните условия.Могат да се използват за восъчна, полираща или запечатваща паста за всички видове лакови бои. Също така са подходящи за полиране на а..
71,00лв 41,90лв
Комплект за полиране на автомобил 8 части Комплект за полиране на автомобил 8 части
-25 %
Комплект от 8 части за полиране със сменящи се подложки.Редовното полиране на вашия автомобил създава защитна бариера на боята срещу атмосферните условия.Могат да се използват за восъчна, полираща или запечатваща паста за всички видове лакови бои. Също така са подходящи за полиране на а..
32,00лв 24,00лв
Почистващи четки за винтоверт Почистващи четки за винтоверт
-45 %
Предлагаме ви този уникален комплект за почистване от три четки за винтоверт.С тях можете да почиствате всякакви повърхности – фугите, килима, гумите, захабени съдове и др. С „Drill-Brushes“ достигате и до най-труднодостъпните места!Леки, лесни за монтаж, четките за винтоверт правят ..
36,00лв 19,90лв
Рефрактометър, Тестер за антифриз, Електролит и течност за чистачки Рефрактометър, Тестер за антифриз, Електролит и течност за чистачки
-38 %
Оптичният рефрактометър е Вашето „оръжие“ за контрол на антифриза, течността за чистачки и електролита на акумулатора. С рефрактометъра винаги знаете в какво състояние са тези важни за автомобила Ви течности.Уредът има две скали за измерване на антифриза (за етилен гликол или пропилен гликол..
69,90лв 43,00лв
Комплект за възстановяване на фарове Комплект за възстановяване на фарове
-38 %
За Вашата сигурност!Старателно почистените лещи на фаровете са важно условие за безопасността Ви на пътя. Ето какво трябва да направите: Почистете фаровете.  Облепете ги с хартиено тиксо.  Ръчно или с машина изтрийте повърхността на фаровете с трите вид..
39,00лв 24,00лв
Комплект за полиране на автомобила 29 части Комплект за полиране на автомобила 29 части
-23 %
Комплект от 29 части за полиране със сменящи се подложки.Редовното полиране на вашия автомобил създава защитна бариера на боята срещу атмосферните условия.Могат да се използват за восъчна, полираща или запечатваща паста за всички видове лакови бои.Накрайниците за полиране могат да се изп..
39,00лв 29,90лв
Показани са от 1 до 16 от общо 16 резултата на (1 страници)