Соларна лампа за външен монтаж 1828B, сензор за движение

25,00 лв. 12,90 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Спецификации:

Соларна лампа за стена 1828B, разполага с два вида светодиоди (44COB+8LED диода), разпределени в четири отделни панела.
Лампата е оборудвана с 2 сензора: Светлинен датчик и чувствителен датчик за движение. Захранва се от 2 ( две ) презареждаеми батерии, включени в комплекта, намиращи се под капак на задния панел. Поради този факт, същите, могат да бъдат лесно подменени при нужда. Батериите се зареждат от голям соларен панел в който е вграден и CDS сензора, отчитащ кога е настъпил момента да активира осветлението. Разбира се, осветлението се активира за 15 секунди не просто, когато се стъмни, а и когато PIR сензора, засече движение в периметъра си.
Осветителното тяло е лесно за монтаж, посредством двата дюбела, включени в комплекта, окачена на предвидените за това места. 
Лампата е с пластмасов корпус, с UV защита. Предвидена да издържа на лоши атмосферни условия. Превключвателят за включване/изключване на сензорите на уреда е поместен в долния му десен ъгъл.
Соларната лампа с датчик за движение 1828B е перфектен избор за осветяване на пространството пред дома, стълбища, тераси, басейни, градини, палуби, външни стени, пространства пред гаражи и т. н.
След поемане на светлина през соларния панел в продължение на 8 часа, лампата е готова да Ви предостави до 12 часа време за работа.
Размери на тялото: 16х10,5х5 см.

Комплекта включва:

1 бр. Соларна PIR/CDS сензорна лампа 1828B с 52 светодиода (44COB+8LED диода)
1 бр. Упътване на английски език.
2 бр. Дюбели за монтаж.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!