Sirius D / Сириус-Д

Прием

Препоръчителният прием на хранителна добавка Сириус-Д / Sirius D е не по-малко от 3 месеца. Този период е необходим на организма пълноценно да се насити с активните вещества. За разлика от някои лекарствените продукти, Сириус-Д не подтиска имунната система, а напротив – подпомага естествените регенеративни процеси.

Сириус-Д прием - как и по колко?

Дневният прием на Сириус-Д / Sirius D е строго индивидуален. Препоръчително е да се спазва дозировката от 0,25г на 1 килограм телесно тегло, но да не се надвишава дневна доза от 30 грама. Пие се 1 час сутрин преди закуска и вечер 1 час преди вечеря. Може да се смесва с течности като бульон, мляко, сок, чай или други по Ваше желание.

През първите 10 дни на приема на Сириус-Д / Sirius D е препоръчително дозата да се удвои. Този период е основополагащ за първоначалното натрупване в организма и стимулирането на регенеративните процеси в него.

При прием е добре да се избягват високо протеинови храни, тъй като Сириус-Д / Sirius D набавя на организма достатъчно. Възможна е появата на неблагоприятен ефект единствено в случай на доказана непоносимост към белтъчини. Във всички други случаи Сириус-Д не предизвиква противопоказни ефекти.

При профилактичен прием е достатъчна 1 супена лъжица сутрин или вечер – 1 час преди хранене.

 

ТЕГЛО ПРОФИЛАКТИЧНО ПРИ ПРИЕМ С ЛЕЧЕБНА ЦЕЛ
До 60 кг 1 супена лъжица сутрин или вечер 1-2 супени лъжици сутрин и вечер
Над 60 кг 1 супена лъжица сутрин и вечер 2-3 супени лъжици сутрин и вечер

Действие

Хранителна добавка Сириус-Д е иновативен продукт, чиято основна функция и полза е насочена към подпомагането на възстановителните процеси протичащи в човешкото тяло. Благодарение на уникалната формула създадена от българския професор-химик Димитър Димитров, Сириус-Д има възможност да бъде полезен в много направления в които дори съвременната стандартна медицина все още търпи дълбоко развитие.

Хранителна добавка Сириус-Д е иновативен продукт, чиято основна функция и полза е насочена към подпомагането на възстановителните процеси протичащи в човешкото тяло. Благодарение на уникалната формула създадена от българския професор-химик Димитър Димитров, Сириус-Д има възможност да бъде полезен в много направления в които дори съвременната стандартна медицина все още търпи дълбоко развитие.

Редица заболявания и травми биват повлияни и по-бързо преодолени, благодарение на правилния и ритмичен прием на Сириус-Д. Продуктът цели осигуряване на по-бързо и по-качествено възстановяване след прекарана болест, оперативна намеса или друг дегенератативен процес. Съставът от монопротеини и аминокиселини, успява чрез наслагване да активизира и засили регенеративните функции на имунната система и един вид да върне организма към младостта му, когато той сам е можел да ускори процеса на  възстановяване при травми и различни заболявания.

Приемът на продукта може да бъде осъществен от хора на всякаква възраст и състояние. Тук са изброени някои от заболяванията при които е наблюдаван възстановителния ефект на Сириус-Д:

Опорно-двигателен апарат:

Спортни и други травми: Коксартроза, гонартроза, спондилартроза. Премахва обездвижвания на ставите,дискова херния, дископатии, мускулни атрофии, парализа, разкъсвания на минискус и ахилес.
Сърце и кръвоносна система:

Възстановява организма след инфаркт и инсулт и действа превантивно. Помага при коронарна и исхемична болест на сърцето. Хипертония. Разширени вени и хемороиди. Действа регенеративно при пороци на клапите на сърцет. Аритмия. Декомпенсация на сърдечния мускул.Сърдечна недостатъчност. Аневризми и стеснение на аортата.

Автоимунни заболявания:

Постига положителни резултати при множествена склероза, успешно подпомага възвръщане на чуствителност в крайници. Лупус. Синдром на Сьогрен. Синдром на Хашимото. Ревматоиден полиартрит.

Очни болести:

Диабетна ретинопатия, разлепване на ретината, дегенерация на ретината, дегенерация на роговицата и макулата. Глаукома. Перде. Потъмняване на роговицата. Помътняване на очната течност, поява на петна, точки.
Бъбреци:

Подпомага възстановяването на функциите на бъбреци при хора на хемодиализа и чакащи трансплантация. Раздробява камъни в бъбреците.
-Детски паралич. Детска церебрална парализа – значително подобрение.
-Стомашно-чревни заболявания. Гастрит. Колит. Гастроезофагиален рефлукс. Промени в лигавицата на стомаха, тънкото и дебелото черво. -Подпомага премахването на полипи по добелото черво и целия храносмилателен тракт.

-Простата. Аденом. Стеснение на пикочния канал.
-Диабет. Подпомага премахване на последствията. Декубитални рани.
-Последствията от подагра. Паркинсон. Камъни в жлъчката.

-Черен дроб. Цироза. Чернодробна стеатоза. Стеноза.
-Системна склеродермия. Синдром на Рейно. Съединително- тъканна малостойност. Незарастващи рани.
-Подпомага премахването на шипове, кисти, миоми, хематоми и други нехарактерни за тялото образования.
При профилактичен прием ефектът се изразява в подпомагане на цялостната дейност на организма, основно на сърдечно-съдова система, подпомага избягването на инфаркт, инсулт, високо кръвно, очни проблеми. Поддържа тъканите млади и еластични и засилва имунната система.

Състав

Всяка една от съставките на хранителната добавка Сириус-Д е изцяло органична и преминава през биосинтез, който подобрява нейните качества. Грамажът на едно бурканче е точно 100 грама.

Основните съставки на Сириус-Д са полиаминогликани, линейни модифицинари протеини и хранителни вещества, някои от които организма спира да синтезира след определена възраст или не може да си набави чрез храна.

Сириус-Д съдържа заменими и незаменими за организма аминокиселини, които изграждат съединително-тъканните му компоненти. Основните аминокиселини са пролин и аланин модифицирани полизахариди, сяросъдържащи и аминопроизводни на глюкозата и галактозата, глицин и хидроксипролин. Мазнините не надвишават повече от три грама на сто прахообразна маса.

Тези белтъчини и аминокиселини се извличат от натурални водноразтворими протеини на животинска основа, куркума, канела и други природосъобразни съставки. Хранителната добавка Сириус-Д не съдържа консерванти, стабилизатори или оцветители.

Енергийна стойност на 100г: 355кКал/1484kDj
Хранителна стойност на 100г:
белтъчини – 85г;
мазнини – до 3г;
въглехидрати – над 2г.

48,00 лв. 38,80 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 38,80 лв.
Моля, изберете:
Договори цена на едро
Договори цена на едро

Направете запитване за цена на едро. Направете запитване на Email: hellas.tt@gmail.com

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!