НОВО ПОКОЛЕНИЕ СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

НОВО ПОКОЛЕНИЕ СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
10 октомври 2020

Комплекти за видеонаблюдние – по-добрата алтернатива за охрана на дома и търговските обекти

Ако преди години беше модерно да се плащат безумни такси „спокойствие“ то в наши дни нещата стоят далеч по-интелигентно. Ефективна възможност е покупка на комплекти за видеонаблюдение и инсталиране на места и зони, които желаете да контролирате по всяко време на денонощието. Предлагаме възможност за камери, които не се нуждаят от захранване. Благодарение на соларния панел те могат да бъдат поставяне на места, където липсва електричество, както и WI-FI мрежа. С помощта на карта памет ще можете да заснемете това, което се случва около камерата.


При нас може да намерите богата гама от камери, на изключително ниски цени. Добри отстъпки ще получите и при комплекти камери с повече от една бройка. Търсите камера, която да поставите пред вашия гараж, но се притеснявате, че ще бъде намокрена – и за това имаме решение. Всички куполни камери при нас са Водоустойчиви.

 

Другото предимство на куполните Wi-Fi камери е че те се въртят на 360 градуса, така наблюдавате огромна периферия, за да бъдете сигурни и защитени. Управлението става директно през смартфона, отдалечено. 

При нас ще намерите камери, които реагират на движение. Освен нотификация на телефона камерата може и да издава алармен звук с който да изплаши недоброжелатели.

Не се бави, разгледай нашите предложения, ако имате въпроси може да се обърнете и към наш сътрудник.

Разгледай тук