Натурални продукти

При нас можете да намерите натурални и био продукти.

Супер храни, зърнени закуски, семена, ядки, лечебни и натурални сокове, сиропи, мюсли, олиа и масла, хранителни добавки, кафе, чай и други продукти за вашето здраве и добро самочуствие.

Козметиката, която предлагаме е с много високо качество до 90% органична. Подходяща за бебета и деца, за тинейджъри, за млада и зряла кожа: Кремове за лице, розова вода, тоник за почистване, анти-акне продукти, лечебни мазила, соли за вана, скраб, масла за тяло, шампоани, маски за лице и др. 

Отличителният белег на Emix.bg е, че ние сме само онлайн магазин, но държим изключително много на личния контакт с клиентите.

С гордост мога да отбележа, че сме позвънили и сме се чули с всеки наш клиент, като по този начин даваме възможност на човека отсреща да сподели с нас, да попита или просто да потвърдим неговата поръчка и да разбере, че ние сме истински. Надяваме се, нашите клиенти да намерят приятели при нас.

Нашето послание към клиентите?

Хората да се обръщат към природата по-често. Без значение дали става въпрос за храна или козметика, просто трябва да ограничим химията в нашето ежедневие. Ние не сме превърженици към крайностите, но когато можем да имаме нещо качествено, чисто и полезно, защо да се лишаваме?!

Натурални продукти това са чисти и здравословни продукти, подходящи за всички възрасти. Натурални продукти отгледани БЕЗ пестицици, ГМО, парабени и други стимуланти, които вредят на всички нас.

Подреди по