Електрическа Помпа за Минерална Вода до 20литра

29,00 лв. 22,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Улесни се с  универсалната електрическа помпа за вода с USB зареждане!

Подходяща за използване и като чешма за региони с безводие и режим на водата. Забравете за кофите и канчетата.

Край на досадното помпане с ръка! Направи ежедневието си по-лесно и спести време. Тя е изключително лесна и практична за използване - необходимост за всеки един дом или офис. Благодарение на малкия и компактен размер можеш да я вземеш навсякъде със себе си.

Сложи край на разлятите по плота и пода течности

Повече няма да се налага да накланяш или да повдигаш тежката бутилка, за да си налееш чаша с вода. За разлика от механичните диспенсъри, при които всеки път се разлива вода, когато не си преценил колко точно пъти да натиснеш, тук опасността от неволно разливане е напълно изключена. С прецизност и точност ще изпомпаш точното количество течност. Помпата е подходяща за монтаж върху бутилки от 3, 5, 8 и 10 и дори 20 литра. 

 Иновативна и лесна за използване 

Приемът на вода е от изключително значение за нашето здраве. За възрастните може би е ясно колко е важно да се пие вода, но повечето деца не обичат да пият вода и е трудно да ги накараш. С помпата за вода обаче, малчуганите със сигурност ще заобичат и ще им бъде забавно да си пълнят чашата с вода. 

Наистина икономична
Симпатичната помпичка е не само толкова удобна и практична, но е и максимално енергоспестяваща. Ако се притесняваш, че това е уред, който ще ти донесе допълнителни разходи, се лъжеш. Дори при постоянна употреба, помпата има нужда от зареждане не повече от 2 пъти в месеца! Ако не я използваш толкова често, само едно ще ти е напълно достатъчно.

Характеристики:

  • 5 V
  • Батерия: 1200 mAh (литиева)
  • Зарядно: USB кабел
  • Време за зареждане: 3 ч. (от 5 до 100%)
  • Време за обслужване с 1 зареждане (45-60 дни)
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!