Електрическа четка за почистване на баня

68,00 лв. 36,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Електрическата четка за почистване на баня е с 3 накрайника с различна големина и форма, за по-добро и ефективно почистване на различните места от Вашата баня. Електрическата четка за почистване на баня има и накрайник за удължаване за недостъпните и високи места. Четката се зарежда с адаптер, който се включва в електрическата мрежа. Главите й се въртят на 360 градуса.

  • С 300 об / мин четката се вписва в трудни ъгли, където нормалните четки за почистване не могат да достигнат и е чудесна за почистване на плочки, стъкло, вани, мивки и душове. Освен това прави ефективен скраб за почистване и полиране на пода.
  • Удължителната пръчка (удължава до 4 фута)
  • Turbo Scrub 360 Power Scrubber предлага светкавичен мотор с 300 оборота в минута, който ви осигурява желано и прецизно почистване.
  • Turbo Scrub 360 Power Scrubber осигурява по-мощен живот на батерията от повечето стандартни четки за почистване, помагайки й да работи до 60 минути с едно зареждане.
  • Turbo Scrub 360 Power Scrubber е по-ефективен и многофункционален от традиционната почистваща четка и елиминира лесното уморяване при ръчно почистване.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!